Nezaustavljivi Pejin

0 1.051

FK “Naftagas“ Boka – FK “Radnički 1911“ Jaša Tomić 1:2 (0:1)
Radnicki 1911 - 001U subotu, 31. avgusta 2013. godine u Boki odigrana prvenstvena fudbalska utakmica , 1. kola jesenjeg dela sezone A lige FSG Zrenjanin između domaće ekipe Naftagasa i Radničkog iz Jaša Tomića.

FK “Naftagas“ Boka
Markov Nenad, Samardžić Branko, Lazar Zoran, Đurić Milan, Dragić Nemanja, Arađanski Sava, Dumanić Sreten, Žerajić Stefan, Kosanović Mile, Ivanov Saša, Lukenić Denis, Kulik Ivan, Subić MIlan, Kašlik Robert i Manger Vanja.

FK “Radnički 1911“
Latinkić Aleksandar, Savić Milivoje, Treunov Aleksandar, Džakula Branislav, Rogan Miro, Slavković Jovan, Raič MIloš, Uljarević Nikola, Ferenčak Karlo, Đurić Damir, Pejin Marko, Horvat Dragan, Damjanov Đorđe, Čorlija Saša, Stojanovski Aleksandar, Živanov Vladislav, Uljarević Dalibor i Sikimić Marko.

Glavni sudija: Zorić Dragan iz Kleka
Prvi pomoćnik sudije: Krstić Dragan iz Zrenjanina
Drugi pomoćnik sudije: Tomašev Nikola iz Zrenjanina
Delegat: Stoiljković Sreten iz Knićanina

Radnicki 1911 - 131Pre samo par dana Radnički je na svom terenu, u KUP utakmici pobedio Naftagas rezultatom 6:0. Prva prvenstvena utakmica i to baš u Boki bila je odlična prilika da se ekipa Naftagasa oduži Radničkom za poraz. Obe ekipe su utakmicu počele nervozno i napeto, ali vrlo brzo gostujući igrači preuzimaju inicijativu najavljujući da su došli sa namerom da pobede. Vrlo brzo, pod pritiskom ekipa Naftagasa ne uspeva da se odbrani i u 11. minutu Uljarević Nikola postiže važan gol za Radnički. Dok pod pritiskom igrači Naftagasa igraju slabo i haotično ekipa Radničkog dominira terenom i s lakoćom igra odlično kako u odbrani, tako i u napadu. U takvoj igri svi igrači igraju dobro, pa je teško izdvajati pojedinca, ali ipak su se svojom igrom i angažovanjem posebno isticali Ferenčak i Pejin. Pejin je za igrače Naftagasa jednostavno bio nezaustavljiv. Kad god je lopta bila kod Pejina okruživalo ga je po dva ili tri igrača, ali bezuspešno. Publika je u prvom poluvremenu videla samo jedan gol, ali veliku razliku u igri.

Radnicki 1911 - 099U drugom delu utakmice blagi pritisak igrača domaćih. Konačno loptu spuštaju na zemlji i kratkim pasovima uspevaju da dođu do gola protivničke ekipe, ali tu je stabilna odbrana i golman Latinkić Aleksandar, definitivno igrač utakmice. Ipak, u 51. minutu Arađanski Sava postiže gol za Naftagas. Mnogi su tada očekivali još bolju igru ekipe Naftagasa, ali im igrači Radničkog to jednostavno nisu dozvolili. Odolevali su svim napadima a ubrzo i preuzimaju inicijativu, pa Pejin u 62. minutu postiže pobedonosni gol za Radnički.
Trener Milivojević je iskoristio sve tri zamene i pružio mogućnost i drugim igračima te je u 56. minutu Ferenčaka zamenio Sikimić Marko, u 64. minutu Slavkovića zamenio Čorlija i u 88. minutu Raiča zamenio Damjanov.

Radnicki 1911 - 062Mladi sudija Zorić je u više navrata svojim odlukama nailazio na oštro negodovanje kod domaće ekipe što je dodatno činilo utakmicu napetijom. Sam podatak da je na utakmici podelio šest žutih kartona dovoljno govori tome u prilog.

Žute kartone u ekipi Naftagasa dobili su: Dragić Nemanja, Kosanović Mile i Manger Vanja a u ekipi Radničkog: Ferenčak Karlo, Đurić Damir i Savić Milivoje.

FK „Radnički 1911“ već u sredu gostuje u Krajišniku gde će u KUP utakmici igrati protiv Krajine. Još jedna prilika, još jedan izazov!

Radnicki 1911 - 028 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana