Sutješčani zadovoljni

0 937

sutjeska-radnickiU derbiju kola fudbaleri Sutješčanskog Radničkog ne poraženi su se vratili kuci. Krenule su obe ekipe silovito od prvog minuta, a u 5. minutu najbolji strelac Radničkog, Strahinja Ognjenović iz slobodnog udarca pogađa prečku domaće ekipe, nakon čega se lopta odbija na nekih 10-tak metara i makazice Vukoja završavaju tik uz stativu. Nakon toga domaća ekipa se oslobađa pritiska i pravi prvu 100 postotnu šansu, nakon jednog naočigled bezazlenog centaršuta lopta pada na drugu stativu, igrač Mladosti šutira, ali odlični Mirko Stamenkovic loptu odbija u korner. Vredno pomena još da su Ognjenovićevih par prodora u prvom poluvremenu iz kojih ništa konkretno nije ispalo, jer teren na toj strani je bio u katastrofalnom stanju. Domaca ekipa je sve svoje šanse imala nakon prekida, ali glavna figura, najbolji igrač ove utakmice Mirko Stamenkovic nije se dao iznenaditi.

Nakon utakmice Mirko za NMR Info kaže:

-„Znali smo da nas očekuje težak meč. Mladost kao i mi pretenduje na prvo mesto, znao sam da će posebnu pažnju podrediti prekidima, jer imaju odlične igrače koji znaju da budu opasni iz prekida kao što je Beli Pavlović. Odbranio sam 4,5 udaraca veoma teških i uspeo da sačuva mrezu. Osvojen je bod sa kojim smo svi zadovoljni, po njega smo dosli, sa njim idemo za Sutjesku„.

Sutješčani su igrali u sledećem sastavu: Stamenković, Boljanović, Miloš, Dubljević, Vukoje, Kondan (Žeželj ), Krnetić, Lukić, Skoko, Kolundžić (Kutlača ), Ognjenović.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana