Srednja škola „Vuk Karadžić“ – primer dobre prakse

0 1.226

Ministarstvo prosvete, na predlog Školske uprave Zrenjanin, tj. načelnice Snežane Oluški Vlačić, istaklo je SŠ „Vuk karadžić“ kao primer dobre prakse u obrazovno- vaspitnom sistemu.
Rad škole je istaknut i predstavljen na sastanku 7.6.2023. u Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu inacionalne manjine – nacionalne zajednice, gde je svoj rad predstavilo još pet odabranih škola.
Tim sečanjske srednje škole su predstavljale Kristina Luburić, profesor sociologije, Isidora Cvetić, učenica predstavnica Učeničkog parlamenta i Danijela Aleksić direktor škole.
Načelnica ŠU Zrenjanin u uvodnom obraćanju istakla je da je škola u martu mesecu eksterno vrednovana i ocenjena najvišom ocenom.
-„Život i rad škole pokušale smo da predstavimo iz ugla rukovođenja, zaposlenih i učenika. Akcenat u izlaganju smo stavile na podršku učenicima u svim oblastima rada, na podršku novozaposlenima, timskom radu i veoma razvijenom etosu, kao ključnim mestima za kvalitet rada ustanove. Ovakav vid priznanja je za sve u školi veoma važan, motiviše nas da podižemo nivo svojih kompetencija, unapređujemo svoj rad, uslove i sredstva za rad. Pre svega u ime svih zaposlenih i svoje lično ime želim da se zahvalim na podršci, prepoznavanju naše škole kao primera dobre prakse i na ukazanoj privilegiji da možemo da prezentujemo svoj rad, ali i razmenjujemo iskustva sa drugim uspešnim školama.“, rekla je Danijela Aleksić direktorka srednje škole „Vuk Karadžić“

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana