Sredstva za projektno-tehničku dokumentaciju za upravljanje komunalnim otpadnim vodama u Sečnju

0 513

Pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine, Nemanja Erceg, potpisao je ugovor o sufinansiranju projekta za izvođenje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u naseljenom mestu Sečanj. Ukupna vrednost ovog projekta iznosi 1.500.000 dinara, a sredstva su odobrena na osnovu Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za Projekte u oblasti upravljanja komunalnim otpadnim vodama.

Zamenik predsednika opštine Sečanj, Milan Grubor, prisustvovao je potpisivanju ugovora u ime lokalne samouprave Sečanj i istakao značaj saradnje sa Pokrajinskom vladom i Sekretarijatom za urbanizam i zaštitu životne sredine u rešavanju dugogodišnjeg problema prečišćavanja otpadnih voda u naseljenom mestu Sečanj.

„Ovaj važan korak u rešavanju pitanja otpadnih voda doprineće unapređenju ekološke svesti i zaštiti životne sredine u lokalnoj zajednici. Opština Sečanj u saradnji sa Pokrajinskom vladom i Sekretarijatom za urbanizam i zaštitu životne sredine ostaju posvećeni podršci sličnim projektima koji će poboljšati kvalitet života građana i očuvati prirodne resurse naših naseljenih mesta.“, istakao je Grubor.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana