STERIJINOG POZORJA ĆE BITI?

0 800

Sterijino pozorje- plakatPrema ranije utvrđenom planu 59. Sterijino pozorje bi trebalo da bude održano od 26.maja do 03. juna. Pripreme za najvažniju i najznačajniju pozorišnu manifestaciju, ne samo na prostoru naše zemlje nego i šire, su dovedene do samoga kraja. U međuvremenu desilo se što se desilo. Usled obilnih padavina koje su u mnogim krajevima naše zemlje izazvale katastrofalne poplave proglašena je vanredna situacija na celoj teritoriji Srbije. Zbog toga su u proteklih nekoliko dana u našoj zemlji otkazane mnoge kulturne i pozorišne manifestacije. Prema rečima zvaničnika očekuje se da će vanredan situacija ostati na snazi još nekoliko dana. Koliko će to tačno dana biti u ovom trenutku niko ne može sa sigurnošću da kaže. S obzirom da se početak Pozorja približava mnogi se pitaju da li će novonastala situacija uticati na pomeranje Sterijinog pozorja. U traženju odgovora na iznetu dilemu obratili smo se Miroslavu-Mikiju Radonjiću, pomoćniku direktora za izvršne poslove Sterijinog pozorja.

Za sada, 59. Sterijino pozorje biće održano prema programu koji je utvrđen pre mesec dana. Naravno, ukoliko ne dođe do nekih dramatičnijih okolnosti, koje bi ovu tragediju učinile još većom.” istakao je Miroslav-Miki Radonjić za NMR Info.

R. Zubac

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.