Stigao je naš novi sajt i novi sadržaji za vas

0 1.003

Zahvaljujući vama redakcija NMR INFO ne prestaje da teži ka najboljem. U ovu godinu ulazimo pojačani za nove sadržaje, ali i sa još efikasnijim, lepšim i jednostavnijim sajtom. Vesti sada možete čitati bilo gde i na bilo kojem uređaju.

Naš cilj je bio da vesti iz opštine približimo pre svega vama i vašim svakodnevnim potrebama. Želimo da nastavite da nam se obraćate u svakom pogledu i sa bilo kojim problemom, da pratite i podržavate vaše uspešne meštane, kao i da zajedno predstavimu našu malu opštinu u što boljem svetlu.

Novi sajt je korak više na tom putu.

Novi dizajn Naše Male Redakcije sada nudi praktičniju i pregledniju galeriju jer znamo da pre svega volite da pogledate šta zabeležava kamera našeg urednika i fotografa Spase Mladenovskog

Stavljen je naglasak na ključne vesti, preglednost kategorija i pregledniji tekst,.

Ključna novost je da je novi dizajn osposobio responsive odgovor, što znači da je naš portal sada kompatibilan i pregledan na svim uređajima. Dakle, bilo da nas pratite putem računara, tableta, iPad-a ili nekog smart telefona, sada više ništa neće smetati vašem potpunom uživanju dok čitate i pratite naš portal.

Dobro poznate kategorije su tu, sa novim preglednijim menijem, gde možete na brz način pregledati glavne i poslednje novosti.

I dalje ćete moći da pratite vesti iz lokalnog sporta, poljoprivrede, kulture i politike, a posebno ćemo se truditi da pročitate i neke druge zanimljive priče.

Hvala sjajnom Coding Industry

Naš razvoj je podržala web dizajn agencija Coding Industry koja nam je zaista za kratko vreme, izradila vrlo kvalitetno i profesionalno idejno rešenje, koje smo sproveli zajedničkim snagama.

Naše tople preporuke!

Hvala vam na poverenju!

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana