Sve se može kad se hoće

0 1.361

stadion - 01

U fudbalskom klubu “Radnički 1911” je posle završetka prvenstva sve podređeno novim izborima koji će se održati 9. jula 2016. godine, pa teren nije pokošen skoro tri nedelje. Trava brzo raste, posebno posle obilnih padavina i to je jedan od razloga što se nije kosilo, jer je teren dugo bio pun vode.

Zahvaljujući ljudima dobre volje, spremni  da pomognu klubu u teškim trenucima šalju jasnu poruku da se i bez para može pomoći samo kad se hoće. Među prvima koji su shvatili da je neophodna pomoć fudbalskom klubu “Radnički 1911” su Romanov Ivan koji je obezbedio gorivo za košenje, Baćina Vukašin i Novaković Branko koji su sa svojom mehanizacijom pokosili travu.

-“U fudbalskom klubu “Radnički 1911” funkcionišemo bez predsednika i svi smo fokusirani na organizovanju izborne skupštine. Nadamo se da će klub preuzeti sposoban predsednik koji će sa svojom ekipom uspešno voditi klub. Ovaj nesebičan čin nekolicine meštana daje nadu da će klub, ne samo opstati nego i povratiti svoje mesto u ligi i ovom prilikom apelujemo na sve meštane koji na bilo koji način mogu da pomognu da nam se pridruže” – izjavio je za NMR Info Arsen Plahin, potpredsednik fudbalskog kluba “Radnički 1911”.

stadion - 03

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana