Tibor Herhe ponovo sa nama

0 645

london03U prostorijama Mesne zajednice, po prvi put posle šest godina življenja i rada u Engleskoj, stigao je Tibor Herhe u društvu prijatelja, Endi Tila (Andy Thiele) za koga kaže da je njegovu ideju o skupljanju pomoći za Jašu Tomić pretvorio u stvarnost.

Goste su ispred mesta dočekali: član Saveta MZ, Lazo Andrijašević, sekretar Mesne zajednice Jaša Tomić, Predrag Petković, član Saveta MZ, Milivojević Zoran i Grahovac Darko. Na žalost, zbog bolesti nije bio prisutan član Saveta MZ, Mile Zarin.

Sekretar, Petković Predrag je gostima pokazao računar sa kompletnom pratećom opremom i naglasio da je isti takav računar kupljen i za bolnicu u Jaši Tomiću, a sve od donacije koju su Tibor Herhe i Endi Til organizovali i obezbedili, naravno uz veliku pomoć njihovih prijatelja. Petković Predrag je iskoristio priliku i u ime meštana Jaše Tomić, gostima u znak zahvalnosti predao plaketu.
Kasnije su sa gostima obišli Halu sportova, stadion FK “Radnički”, ostale sportske terene, a nisu zaobišli ni porušene i nove kuće.

london09 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana