Trenerke za rukometaše

0 795

Sportska fondacija Royal Mail iz Engleske poklonila rukometnom klubu Radnički petnaest pari trenerki.
royal_mail_3Rukometni klub “Radnički“ je posredstvom Herhe Tibora, bivšeg igrača i našeg sugrađanina koji već dugo godina živi i radi u Londonu obezbedio pomoć u vidu 15 trenerica od Sportske fondacije Royal Mail iz Engleske.
Rukovodstvo i igrači rukometnog kluba “Radnički“ se zahvaljuju na velikoj i nesebičnoj pomoći Herhe Tiboru i Sportskoj fondaciji Royal Mail.

Inače, Sportska fondacija Royal MAIL( RM) osnovana je aprila 2002. godine kao deo rekreacionog odeljenja pri Royal Mailu i njena royal_mail_1uloga je da investira novac za više ljudi i pokriva više sportova pri Royal Mailu. Tradicija u Royal Mailu je da obezbedi svojim zaposlenima uslove za sport i rekreaciju i ima ponosnu istoriju ulaganjem u timove i individualce. Sportska fondacija želi da nastavi sa sponzorisanjem svojih zaposlenih u njihovim sportskim aktivnostima i nagradi zaslužne sportiste u svim poljima.
Zanimljivo je da oko 1000 timova prima pomoć od sportske fondacije u jednoj godini, pa je velika sreća da se među njima nalazi i naš klub.
royal_mail_2
Što se tiče zaposlenih u Royal Mailu osim sportske fondacije ostali benefiti su:
– jeftinija osiguranja
– niže cene za tehničke opremu ( kompjutere, tv…)
– niže cene za kupovinu nekih motornih vozila (opel, saab, chevrolet)
– plaćeni transferi pisama za zaposlene i dr.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana