U Jaši počela sa radom škola rukometa

0 1.381

Dogovor dva rukometna kluba Hercegovine i Radničkog je inicirao početak rada škole rukometa pod svodovima dvorane u Jaša Tomiću.


-“Okupili smo četrdesetak dečaka i devojčica od četvrtog do osmog razreda za sad iz Sečnja i Jaše. Deca rade u svojim uzrasnim kategorijama a uz njih su za sad dva trenera Molnar Dejan i ja. Ujedno ovo je poziv svim roditeljima iz opštine da dovedu decu da se druže i igraju rukometa. Naši termini su utorak i četvrtak od 18 časova. Paralelno sa početkom rada škole rukometa održali smo sastanak sa sportskim direktorom RK “Dinamo” iz Pančeva Aleksandrom Blagojevićem gde smo utvrdili određene oblike saradnje. Zahvaljujemo se gospodinu Blagojeviću na srdačnom prijemu i nadamo se uspesnoj saradnji. Ovo je jedini mogući i pravi put, mi smo sredina koja je poznata po radu sa mladim igračima i nadamo se da ćemo uspeti u svojoj nameri da decu sklonimo od svih loših uticaja koje današnje vreme nosi i od njih stvorimo pre svega dobre ljude a potom i kvalitetne igrače.”, za NMR Info izjavio Darko Ivković jedan od organizatora i trenera škole rukometa.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.