Veče za pamćenje u Kulturnom centru Zrenjanina

0 1.740

Sinoć je, u prepunoj sali Kulturnog centra Zrenjanina odigrana predstava „Pop Ćira i pop Spira“ u izvođenju Amaterskog pozorišta „Đorđe Damjanov Đekša“ iz Jaše Tomića.  Bilo je to jedanaesto po redu izvođenje ove veoma atraktivne i dobro uigrane predstave amatera iz Jaše, a odlična reakcija publike je od samog početka dala krila amaterima, koji su do samog kraja suvereno vladali scenom.

Pozitivna trema pre samog početka i pogled na dupke punu salu nisu uplašili ansambl, u kome, pored nekoliko iskusnih glumaca igra čak četvoro debitanata. Reakcije publike, kao i komentari nakon predstave su odlični, a jašatomićki amateri su, iako umorni, srećni i zadovoljni nakon odigrane predstave. Bilo je to veče za pamćenje, i ostaće zabeleženo u veoma bogatoj i dugoj istoriji ovog amaterskog pozorišta, koje je inače jedno od najuspešnijih u Vojvodini.


Dok se utisci još sležu, stižu novi pozivi za gostovanja. Već 11.02.2024. godine „Popovi“ putuju po ravnom Banatu, sve do Bašaida, a nedelju dana posle toga, 17.02.2024. preći će Tisu kod Padeja i ispričati svoju priču publici u Molu.


Slike: IP Media023

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana