Veliki uspeh Maše Milošević

0 1.739

U Zrenjaninu je nedavno održano okružno školsko takmičenje u Stonom tenisu. Takmičenje je organizovano u dva sistema, ekipno i pojedinačno. Devojčice Maša Milošević, Jana Radan i Ana Marić, u ekipnom delu takmičenja zauzele su drugo drugo mesto. U pojedinačnom takmičenju Maša Milošević je zasluženo zauzela prvo mesto.
-„Kao neko ko se razume u način i funkcionisanje školskih takmičenja imam potrebu da to podelim sa vama, da bi razumeli koliko su ove devojčice, a posebno Maša, postigle i koliko treba da smo ponosni na njih. Naš okrug čine pet opština-Sečanj, Žitište, Zrenjanin, Nova Crnja i Novi Bečej. Na okružno takmičenje plasiraju se samo najbolji iz svojih opština. Dakle, biti najbolji u okrugu, pobednik okružnog takmičenja, znači biti najbolji od najboljih iz ovih pet opština. Maša je najbolja već tri godine, od toga dve godine za redom nosi „titulu“ prvaka i biće jedna od 24 najbolje takmičarke na republičkom takmičenju i sa sigurnošću mogu da kažem, da će biti jedina od te 24 takmičarke koja nikada nije trenirala stoni tenis, što ovaj njen uspeh čini još većim“ izjavio je Đorđe Milićević profesor fizičkog u osnovnoj školi „Aleksa Šantić“ iz Sečnja.
Maša je učenica osmog razreda OŠ „Aleksa Šantić iz Sečnja. Odlična je učenica, sa svim peticama od prvog razreda a pored ostalih aktivnosti bavi se fudbalom i folklorom i veoma je uspešna i u tome.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana