Vojvoda Stepa namučio Hercegovinu

0 755

Podceniti protivnika je najgora varijanta u sportu. Tako su igrači Hercegovine ušli u meč 12. kola PRLS protiv ekipe Vojvoda Stepe.

Poveli su sečanjci sa 2 gola razlike u uvodnim momentima meča. Poveli i stali. Indeferentna igra u odbrani, veliki broj tehničkih grešaka u napadu, tako je izgledala ekipa koju sa klupe predvodi trener Ivković. Znalački takvu igru koriste gosti iz Stepe i na poluvreme se odlazi rezultatom 12:17.

Početkom drugog dela meča promena odbrambene formacije iz 6-0 u 4-2 pali motore u ekipi domaćina. Ovakovom igrom u odbrani neutralisani su iskusni napadači gostiju Gligić i Zakić. U 50. minutu Hercegovina se i rezultatski vraća u meč. Do kraja susreta ekipa domaćih ostvaruje prednost od 4 gola razlike i krajnjim rezultatom 29:25 dobija ovaj susret.

Najbolji strelci kod domaćih Terzić i Sebastijanov po 7 golova. Kod gostiju najbolji strelac Bjelica 9 golova. Za igrača utakmice proglašen je levokrilni napadač domaćih Zubac Bojan.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.