Žal za izgubljenim bodom

753

U 16.kolu PRLS sečanjska Hercegovina je ugostila ekipu Mladosti-TSK iz Bačkog Jarka.

Potpuno ravnopravan i izjednačen duel dva tima koja su svojom borbenošću i željom zadovoljila rukometni auditorijum. Hercegovina oslabljena bez povredđenih Andrijaševića i Šukića a Mladost sa veoma mladim timom, međutim prštalo je na sve strane. Posle izjednačenog uvoda bolje se snalaze gosti i imaju prednost od 3 gola razlike a na sve to u 25. minutu treće isključenje zarađuje pivotmen domaćih Milošević i činilo se da će ekipa Mladosti na odmor otići sa opipljivom prednošću. To isključenje kao da je probudilo inat kod sečanjaca. Kapiten Novaković skida nekoliko čistih zicera a Zubac i Sebastijanov efektnim golovima smanjuju prednost gostiju, pa je na poluvremenu 13-12 za ekipu Mladosti.

Drugo poluvreme i drama na terenu a ekipe se smenjuju u vođstvu. Često su treneri Risović i Ivković menjali taktičke varijante i u odbrani i u napadu. Kakvo poluvreme takav i kraj. Mladi Nikolić na 20 sekundi pre kraja dovodi Hercegovinu u vođstvo 25-24, gosti su u napadu. Napravili su sečanjci faul i pri tome su im isključena 2 igrača  a iz devetrca kapiten gostiju Marjanović postiže pogodak i poravnava na 25-25 što je i krajnji rezultat ovog meča.

-„Veoma napeta i neizvesna utakmica. Oseća se odsustvo povređenih igrača, teret i odgovornost preuzimaju mlađi igrači, ali je to uvek mač sa dve oštrice. Kada su nam flasterisali Zubca i Sebastijanova dobro su se snašli Meljanac i Nikolić, ali na ovoj utakmici standardno dobri Komar se ispromašivao. Kada se primi ovako gol po isteku vremena iz deveterca ostaje žal za izgubljenim bodom“, rekao je Darko Ivković, trener Hercegovine.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.