Zlatomir Tomić ponovo izabran za predsednika Udruženja pčelara „Banatska matica“

0 2.531

Večeras u Sečnju održana izborna Skupština udruženja pčelara „Banatska matica“. Jednoglasno je za predsednika ponovo izabran Zlatomir Tomić iz Jarkovca. Za zamenika predsednika izabran je Radomir Vlačo, sekretar i blagajnik Spasoje Jokanović a za članove Upravnog odbora:

Jarkovac – Jeličić Veroljub
Banatska Dubica – Malušev Milan
Sečanj – Čiča Željko
Konak – Lazar Čikić
Sutjeska – Stojisavljević Dušan
Jaša Tomić – Ćosić Saša
Banatski Despotovac – Stanivuk Bora
Krajšnik – Bjeletić Slaviša
Boka – Petar Gabor
Šurjan – Ćorković Marina

Na sednici doneta i Odluka o donaciji Pogonu za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „Naš med“ u visini od 15.000,00 dinara kao i organizovan prevoz u Raču na otvaranje pogona 27.03.2020. godine.
-„U novom sazivu poverenje smo ukazali mlađim članovima jer želimo novom energijom da unapredimo još više rad udruženja. Predstoji nam mnogo posla i obaveza od informisanja članova o konkursima, predavanjima do poseta i učešća na sajmovima. Ove sezone, po prvi put ćemo pokušati da sakupljamo Apitoksin pošto za to vlada veliko interesovanje naših članova. Posebno smo zahvalni predsedniku Predragu Rađenoviću i opštini Sečanj na odličnoj saradnji, podršci, pomoći i iskreno se nadamo da će biti još bolja u budućnosti. Zahvaljujem se i članovima na ukazanom poverenju koje obavezuje da se još više posvetim radu i još boljem unapređenju udruženja.“ za NMR Info izjavio Zlatomir Tomić predsednik Udruženja pčelara „Banatska matica“.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana