|

Zanimljiv oglas

DOBIĆETE BESPLATNO OVU RAJSKU KUĆU U VOJVODINI: Jedini uslovi su venčani list i želja da obrađujete zemlju!

Oglas-Jasa-Tomic

Kuća je renovirana i ima kupatilo i dve spavaće sobe između kojih se nalazi kuhinja sa velikom peći na drva. Kompletno je opremljena svim potrebnim pokućstvom, ali nema telefon i TV

Za one koji bi da pobegnu iz grada ili jednostavno nemaju gde da stanuju, pojavila se idealna ponuda u multikulturalnom selu Jaša Tomić, koje se graniči sa Rumunijom. Kuća iz bajke na raspolaganju je svima koji ispune samo dva uslova: da budu u braku i da žele da obrađuju zemlju!

– Ustupamo kuću sa velikom baštom koja se nalazi u centralnim ulicama sela Jaša Tomić. Kuća je renovirana i ima kupatilo, kuhinju, dve spavaće sobe. Između spavaće sobe i kuhinje, nalazi se velika peć na drva. Kompletno je opremljena svim potrebnim pokućstvom, ali nema telefon i TV. Kuća ima sopstveni bunar na 100 m dubine i priključena je na električnu mrežu – rekli su iz domaćinstva koje sarađuje sa organizacijom WWOOF (World Wide Opportunities on Organic Farms), koja se bavi razmenom mladih ljudi širom sveta koji bi da se volonterski bave organskom proizvodnjom.

Kako su dodali vlasnici kuće, od zainteresovanih se očekuje da sami plaćaju troškove struje, obrađuju baštu ispred kuće i da prinos s njima dele na pola.

Mi u bašti godinama gajimo organske proizvode, uglavnom od sopstvenog semena pa očekujemo da stanari neguju zemlju i da je ne prskaju hemijom. Ove godine, obavićemo prolećnu pripremu za sejanje sami, kao i prvu setvu. Pored ove kuće sa baštom imamo još jednu kuću u blizini u kojoj gajimo stoku: krave, mangulice, ovce, podunavske guske, patke, koke. Ukoliko postoji interesovanje i za tako nešto, možemo da se dogovorimo – istakli su oni i primamljivo dodali da u selu pored Srba stanuju i Mađari, Romi i Grci, uglavnom pravoslavne i  katoličke veroispovesti, a da u blizini protiče reka Tamiš koja je plovna, idealna za pecaroše i letnje kupače.

Svi zainteresovani mogu da se jave na sledeću mail adresu: info@wwoofserbia.org

(S. I.)

Short URL: http://www.jasatomic.org/?p=38293

Postavio on feb 1 2016. Filed under Oglasi, Vesti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

4 komentara za “Zanimljiv oglas”

  1. Za pecarose idealno, kada se pohvataju lopovi , koji su unistili riblji fond…

  2. Postovani, zelim samo informaciju da li su bitne godine starosti za boravak na vasem imanju,jer smo suprug i ja srednjih godina,zivimo na selu,ali promena sredine bi nam dobro dosla oboma!Iskustva imamo ,rodjeni smo oboje na selu !
    Ukoliko se odlucite za nas necete se verujte pokajati ozbiljani smo ljudi,domacini,uzorni roditelji uspesne skolovane dece!Razlog dolaska bi bio promena sredine,neka razocarenja u najblize srodnike i spas za dusu !!!

Ostavite vaš komentar

Arhiva

Poslednji komentari

  • JNA: za“bobi“ja nemoj da …prvo moras u drustvenu,..zbog leka,a onda ga kupi gde zelis 🙂
  • JNA: dobro je sto imamo ovu apoteku
  • Forstat: Cestitam na pobedi i nadalje samo pobede!! Al da napomenem da Jasa ima i Pionire i da treba i njihovu pobedu...
  • bobi: Ovakva apoteka zasluzuje sve pohvale.Ja dolazim samo u tu apoteku i imaju sve lekove ako se zadesi da koji...
  • rale: Puno znaci za stanovnistvo koje danas u potrazi za lekom moraju da prevale i po nekoliko stotina kilometara da...