Art Happens u Banatskoj Dubici

Art happens je izložba nastala kao rezultat jedno nedeljne likovne radionice u Banatskoj Dubici, za decu iz Dubice i Jarkovca. Na izložbi će biti prezentovani radovi koji su nastal u 5 radionica (Niclas Hallberg- fotografija, Đula i Svetlana Šanta-lend art, Igor Lečić- radionica zvuka i Darko Stojkov-slikanje i crtanje) i radove umetnika iz Srbije kao iz inostranstva, koji su pozvani da podrže projekat Visibilty-Vidljivost. Projekat je započet prošle godine i podržan je od Švedskog Instituta i Ministarstva kulture Srbije, i ima za cilj da učini male zajednice kao što je Banatska Dubica vidljivim kreativnim delovanjem. Visibilty je projekat koji vode dva udruženja Formverk (art-zone) Švedska i Moba, Srbija.

-“Jako sam srećan što sam pozvan da budem deo ove radionice, i podržim kreativnost kao način da se pozitivno utiče društvo kojem je to itekako potrebno.“, kaže Igor Lečić iz Novog Sada.

Otvaranje izložbe je u petak 10.08.2012 u 19:00 časova u Banatskoj Dubici, Božidara Kojića 15. Izložba će bit otvorena u subotu i nedelju od 11:00 do 21:00č.

Dođi te na otvaranje i budi te deo projekta Vidljivost!

Banatska Dubicaizložbavidljivostvisibility
Komentari (0)
Dodaj komentar