Novaković predsednik

Branko Novaković novi predsednik Saveta mesne zajednice Jaša Tomić
U petak, 27. aprila 2013. godine održan je sastanak novog saziva Saveta mesne zajednice. Sastanak je sazvao bivši predsednik, Novak Zubac koji je u kratkom obraćanju čestitao novin članovima na imenovanju. Posebno je bio zadovoljan imenovanjem jednog člana iz Busenja, naglasivši da je jako dobro što i busenjci imaju svog predstavnika. Novak je informisao članove o trenutnoj finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi mesna zajednica, naglasio sve ono što su uradili za protekle četiri godine i šta je sve započeto a nije završeno. Na kraju izlaganja je novim članovima poželeo da budu jedinstveni u svim akcijama koje im predstoje.
Konačno, kao aktuelni predsednik imao je zadatak da se na sastanku izabere novi predsednik i zamenik predsednika Saveta mesne zajednice.
Milan Žebeljan je za predložio Novaković Branka za predsednika. Nije bilo više predloga a Novaković Branko je jednoglasno izabran za novog predsednika Saveta mesne zajednice Jaša Tomić.
Za zamenika predsednika predloženo je dva kandidata i to: Milan Žebeljan koga je predložio Darko Ivković i Dragan Popara na predlog Branke Kelčov.
Na javnom glasanju za zamenika predsednika Dragan popara je dobio tri, dok je za Milana Žebeljana glasalo sedam članova.
Sastanak je ubrzo završen a naredni se očekuje posle praznika.

jaša tomićmzNovakovićpredsedniksavet
Komentari (0)
Dodaj komentar