Осуда насиља

Сваки облик насиља, а поготово када је оно кукавичко, је за осуду. Неке кукавице су пре две године убиле Ранка Панића, неке кукавице наређују хапшење представника родољубивих организација због истицања националних симбола, неке кукавице су претукле новинара Теофила Панчића! Поједине кукавице пак прогоне родољубиве организације етикетирајући их као клерофашистичке и неонацистичке, док истовремено дозвољавају или прећуткују отворено пропагирање фашизма и нацизма на рок концерту у Кањижи!

Нажалост, у дубоко подељеном српском друштву броје се само „сопствене жртве“, док се жртве оне друге стране готово у потпуности игноришу. Тако представници националне Србије већ две године стрпљиво чекају да званични органи процесуирају одговорне за смрт Ранка Панића. За исто то време оним другима смрт Ранка Панића уопште није важна.
Да би изашли из зачараног круга насиља морамо сви бити екстремно нетолерантни према насилницима ма из које групе да долазе. Исте су кукавице они који су убили Ранка Панића и они коју су претукли Теофила Панчића. Чак врло вероватно да долазе из исте кухиње, оне која се упорно труди да Србе прикаже главним негативцима Европе.

Српски сабор Двери позива надлежне органе да коначно почну са решавањем свих нерешених случајева насиља, а не да хапсе политичке неистомишљенике. Истовремено, позивамо и медије да обавештавају јавност једнако о свим догађајима који у себи садрже елементе насиља и да немио догађај пребијања Теофила Панчића, не користе за обрачунавање са родољубивим организацијама!
Уколико се ово не буде урадило сматраћемо да су званични државни органи и необјективни медији главни кривци за све чешће насиље на српским улицама!
Аутор: Мирослав Паровић

kukavicenasiljenovinarosuda
Komentari (0)
Dodaj komentar