Austrijski hotel raspisao konkurs za dvorsku ludu

0 758

Jedan austrijski hotel raspisao je kokurs za posao i traži modernu dvorsku ludu, koja će biti komunikativna, ekstrovertna, muzički nadarena i maštovita
ludaBEČ – Nije šala! Jedan austrijski hotel raspisao je kokurs za posao i traži modernu dvorsku ludu, koja će biti komunikativna, ekstrovertna, muzički nadarena i maštovita.

Od svih kandidata se traži da donesu i sviraju pred komisijom tokom intervjua za posao jedan instrument, a takođe su dobro došli i kreativni kostimi, prenosi AP.

Kandidat koji prođe konkurs zarađivaće mesečno od 1.400 do 1.900 evra.

Direktorkla hotela Melani Frenki rekla je da je ideja za ovaj konkurs došla jer gosti hotela treba da se tretiraju kao da su prinčevi i princeze, a da su „dvorske lude luksuz koji kraljevske porodice treba da imaju“.

Hotel, koji se nalazi u austrijskoj provinciji Stirija dizajnirao je poznati umetnik Fridensrih Hundertvaser, a Frenkijeva je rekla da će se dvorska luda uklopiti u taj ambijent.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.