Dame u crnom presudile!

0 534

U 7. kolu plej-auta DRL-Vojvodine Radnički je gostovao ekipi Rume.
Oslabljeni tim Radničkog na ovoj utakmici ne igranjem opravdano odsutnih Slavkovića, Miladinova, Molnara, Janjića i Boroša pružio je dostojan otpor vodećoj ekipi ovog takmičenja. Pokazali su mladi momci da u njima ima žara i želje. Podcenili su domaći igrači gostujući tim i umalo im se to nije obilo o glavu. Bolje su gosti iz Jaša Tomića otvorili ovaj meč i do 20 minuta su u konstantnoj prednosti od 1-2 gola. Uspevaju rumljani u poslednjih 10 minuta da se vrate u meč i na poluvremenu je 10-10.
I u nastavku su igrači Radničkog u konstantnoj prednosti a najviša je u 47. minutu Radnički vodi sa 17-14. Zbog izostanaka petorice igrača i skraćene rotacije gostiju igrači Rume uspevaju da u 53. minutu poravnaju rezultat na 19-19. Igra se gol za gol sve do 57. minuta. Tada, na žalost svih u dvorani nastupaju devojke u crnom (nosile su do duše ljubičaste dresove) Ilić Tanja i Maja Zekonja su bez ikakvog razloga i bez ikakvog pritiska bilo koga u hali u Rumi odlučile da one presude. Krenimo redom: 56:17 na semaforu isključenje pivota gostiju Morače i Ruma postiže gol. Sa igračem manje Radnički izjednačuje na 23:23. U sledećem napadu Rume na semaforu je 57:46 sledi dva isključenja igrača gostiju, prvo Parkajić a zatim i Ilić. Naravno da taj poklon crnih dama igrači domaćih koriste i dobijaju ovaj susret rezultatom 26-23.
-„Posle svega malo mi je opor ukus nakon ove utakmice. Ne razumem da u jednoj utakmici koja nema rezultatski značaj za oba tima ovako neko pokvari sve. Moram da napomenem izuzetno gostoprimstvo ljudi iz Rume i jednu sasvim fer i korektnu utakmicu igrača oba tima. Niko iz stručnog štaba Rume i uprave nije vršio pritisak na sudije tako da su ovakve njihove „čudne“ odluke odlučile ovaj meč. Zato nam je rukomet tu gde jeste. Pogotovo u nižim rangovima takmičenja. Kako god, čestitam ekipi Rume na pobedi i još jednom želim da naglasim da oni ovu pomoć nisu ni tražili.“, izjavio je Darko Ivković, trener RK „Radnički“.
Najbolji pojedinac susreta levo krilo gostiju Ilić Uroš, strelac 12 pogodaka.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana