Damjanov krunisao pobedu

0 977

FK „Radnički″ Jaša Tomić – FK „Lehel“ Mužlja 1:0 (5:1)
Utakmicu 21. kola odigana u nedelju, 8. juna 2014. godine između domaće ekipe Radničkog i gostiju iz Mužlje.

FK „Radnički“
Savkov Dalibor, Džakula Branislav, Rogan Miro, Savić Milivoje, Đurić Damir, Čipak Atila, Ferenčak Karlo, Raič Miloš, Slavković Jovan, Treunov Aleksandar i Pejin Marko.

Na klupi: Latinkić Aleksandar, Praštalo Saša i Damjanov Đorđe.

FK „Lehel“
Kočiš Edvin, Juhas Zoltan, Aslani Sadrija, Nađ Rudolf, Mihajlov Aleksandar, Demir Boris, Popić Valentin, Tapai Tivadar, Dragišić Srđan, Arsić Vanje i Ćulavić Danijel.

Na klupi: Horvat Edvin, Bognar Jožef i Rakić Aleksandar.

Delegat FSV: Krišen Ljubomir iz Jarkovca
Glavni sudija: Bjeloš Srđan iz Zrenjanina
Prvi pomoćnik: Mišić Miljan iz Zrenjanina
Drugi pomoćnik: Musa Ibrahim Zrenjanina

Radnicki-Lehel-04
FK „Radnički“ Jaša Tomić sezona 2013/2014

Posle dužeg vremena zbog povrede vratio se Slavković Jovica, standardni prvotimac u ekipi Radničkog. Slavković je velika podrška ekipi, a i manje briga za trenera Milivojevića, posebno za odlučujuću utakmicu sledeće nedelje u Zrenjaninu protiv Banat Bagljaša. Mladost iz Banatskog Despotovca kao prvoplasirana ekipa je već obezbedila ulazak u viši rang a ekipe Radnički i Proleter 2006 će to saznati posle odigranih utakmica koje ih očekuju u 22. kolu. Radnički je u boljoj poziciji i potreban je nerešen rezultat ili pobeda da kao drugoplasirana ekipa obezbedi ulazak u viši rang. Inače, Radnički na to čeka više od dvadeset godina i to je jedan od motiva koji pokreće ekipu. Sa druge strane ekipu Proletera 2006 čeka težak zadatak, a to je samo pobeda i eventualni poraz Radničkog.

Što se tiče utakmice protiv Lehela prošla je baš onako kako su priželjkivali i planirali u radničkom. Jedina opcija trenera Milivojevića je bila pobeda i to se ostvarilo.

Radnicki-Lehel-42Prvo poluvreme, pogotovo prvi 15 minuta obe ekipe igraju dosta nervozno, a igrači Radničkog propuštaju dve šanse da ugroze gol Kočiš Edvina. U 16. minutu to polazi za nogom Miro Roganu i 1:0 za Radnički. Sa tim rezultatom se odlazi na odmor, iako je bilo mnogo propuštenih šansi u korist Radničkog. Jedan gol nije dovoljan, jer se igra još 45 minuta, pa je vidna nervoza i pritisak kod igrača, a posebno kod trenera Milivojevića.

Početak drugog poluvremena u prepoznatljivoj igri Radničkog i već u 49. minutu gol postiže neprikosnoveni Pejin Marko. Posle postignutog gola, u 55. minutu trener Milivojević menja Pejina i na teren uvodi Praštalo Sašu. Posle postignutog drugog gola nastupa opuštanje igrača Radničkog, već viđeno na utamicama i velika neizvesnost domaće ekipe. To znalački koriste igrači Lehela i u 79. minutu gol za goste postiže Dragišić Srđan. Gol ekipe Lehela kao da budi igrače Radničkog i tada nastaje pakao. Sledi veliki pritisak ekipe Radničkog i već u 82. minutu Karlo Ferenčak se upisuje u listu strelaca. Još se nisu povratili od šoka zbog dobijenog gola kada u 88. minutu mrežu Lehela ponovo zatresao Ferenčak Karlo. Ekipa Radničkog ni posle 4. gola ne odustaje. Igra se vodi pred golom ekipe Lehela i u 91. minutu (sudija određuje 2 minuta produžetka) svoj prvenac u ovoj sezoni postiže Damjanov Đorđe. Svojim prvim golom, a petim na utakmici Đorđe kruniše pobedu Radničkog (5:1).

Radnicki-Lehel-20 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana