NA REDU MSK

0 458

U nedelju 26. septembra na redu je 5. kolo MFL Zrenjanin – grupa Istok. Svakako da najveću pažnju pobuđuje utakmica u Mihajlovu gde MSK dočekuje vodeću ekipu na tabeli Radnički RATAR iz Jaše Tomić. Jašatomićki fudbaleri su do sada u proseku davali više od pet golova po utakmici, s druge strane radi se i o ekipi koja je primila najmanje golova u dosadašnjem delu prvenstva. Takav impozantan skor uliva fudbalerima Radničkog RATAR ogromno samopouzdanje i optimizam pred nedeljno gostovanje. Međutim, u redovima plavo-belih su svesni da će nedeljna utakmica sa MSK-om biti još jedna provera za ekipu koju predvodi trener Zonai Robert i da će jašatomićani morati pružiti još jednu dobru partiju kako bi nastavili započetu sjajnu seriju. Da ekipi Radničkog RATAR neće biti lako na vrućem mihajlovačkom terenu potvrđuje prošlonedeljno kolo u kojem su mihajlovčani kao gosti zabeležili ubedljivu pobedu u Jarkovcu. Trener Zonai Robert u isčekivanju nedeljne utakmice između ostalog kaže:

„Idemo u goste ekipi sa kojom imamo dobre odnose. Idemo u kompletnom sastavu sa imperativom pobede. Očekujem jednu dobru, tvrdu i neizvesnu utakmicu. Nadam se da ćemo mi biti ti koji će se na kraju radovati.“

Da će utakmica biti tvrda i neizvesna to je sigurno jer će fudbaleri MSK-a želeti da budu prva ekipa koja će prekinuti sjajno započetu seriju fudbalera Radničkog RATAR, žele da budu ekipa koja će lideru na tabeli naneti prvi poraz u prvenstvu. Međutim, neće im biti lako u toj zamisli jer jašatomićani u dosadašnjem delu prvenstva igraju odlično, a u isto vreme žele da dobrim rezultatom u Mihajlovu na miru dočekaju utakmicu sa Naftagasom iz Boke koja je na redu već narednog kola. Utakmica u Mihajlovu počinje u 16 časova.

Z.R.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana