Radnički pobedom protiv krize

0 433

RK “Beška” Beška – RK “Radnički” Jaša Tomić 27:36 (14:15)
U 4. kolu PSRL – grupa Vojvodina rukometaši Radničkog iz Jaše Tomić su juče, 22. septembra 2010. godine gostovali u Beškoj i odigrali utakmicu protiv istoimenog kluba. Posle serije poraza i loših igara rukometaši Radničkog su konačno odigrali utakmicu na nivou koji se od njih i očekivao od samog početka prvenstva.
U I poluvremenu izjednačena utakmica gde su se ekipe smenjivale u vođstvu ali sa dve odbrane golmana Radničkog, Matesa u poslednjim minutima prvog dela utakmice istu su rešili u svoju korist.
Početkom II poluvremena rukometaši Radničkog su dobrom odbranom u kojoj su prednjačili Pungul i Fazekaš lako dolazili u posed lopte i kontrama prelaze u vođstvo stvarajući razliku od osam golova. Poslednjih petnaest minuta utakmice rutinskom igrom održavaju razliku do kraja.
Darko Ivković, trener rukometnog kluba Radnički između ostalog je rekao:

“Atmosfera u timu, posle ove pobede je značajno popravljena. Očekujem u nastavku takmičenja, da već u Novom Sadu protiv Slavije osvojima tri boda. Što se tiče ove utakmice posebno bih istakao Stevanović Miloša, koji se u listu strelaca upisao pet puta i Slavković Nemanju, koji je postigao šest golova.”

- Prodaja jagoda -

U sledećem 5. kolu Radnički je slobodan, a u 6. gostuje u Novom Sadu gde će igrati protiv ekipe Slavija.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana