Novi predsednik na čelu Radničkog

0 1.416

Spaso Mladenovski novoizabrani predsednik fudbalskog kluba “Radnički” iz Jaša Tomića
r1
Na Skupštini fudbalskog kluba Radnički iz Jaša Tomića održanoj 20. januara 2015. godine izabran novi predsednik, verifikovani članovi Upravnog i Nadzornog odbora.
Dosadašnji predsednik, Arsen Plahin je na samom početku rada pozdravio sve članove i goste a u nastavku izložio njegov skoro sedmogodišnji rad dok je bio na čelu kluba. Arsen je u pet tačaka obrazložio samo ono što je bilo od velikog značaja za klub dok nije izostavio ni ono što se nije uradilo.
Arsen je pod drugom tačkom obrazložio predlog Upravnog odbora da za predsednika kandidat bude Spaso Mladenovski dok je zbog samo jednog kandidata nastalo negodovanje kod pojedinih veterana smatrajući da to nije demokratski. Predlog Lukača Sebastijanova da drugi kandidat bude Milivoje Zarin, ali on to nije prihvatio. Usledilo je glasanje i velikom većinom za novog predsednika fudbalskog kluba “Radnički” izabran je Spaso Mladenovski.slava Radnicki - 44_resize
Novi predsednik se u svom izlaganju zahvalio na velikoj podršci i da će se maksimalno truditi da to poverenje opravda. U nastavku je predložio svoj tim i članove Upravnog odbora što je usvojeno velikom većinom. Zanimljivo je da od 11 članova Upravnog odbora dve su žene što nije zabeleženo u stogodišnjoj istoriji kluba.
Upravni odbor čine: Spaso Mladenovski, Arsen Plahin, Zoran Milivojević, Raič Mladen, Laslo Kardoš, Goran Čizmaš, Miodrag Lazić, Damir Đurić, Miomir Stojkov, Silija Kermeci i Ivana Dobrić.
Nadzorni odbor čine: Slavoljub Parivodić, Lukač Sebastijanov i Novak Zubac.
Posle radnog dela Arsen je u ime kluba podelio zahvalnice prijateljima i sponzorima, a po prvi put uvedena su i dva priznanja koja bi trebala da postanu deo tradicije. Prvo priznanje i novčanu nagradu primio je Marko Pejin kao najbolji igrač godine dok je drugo priznanje, za najvernijeg simpatizera kluba primio Krtolica Ljubo.
Protojerej Miladin Jović je sa Zoranom Milivojevićem, sadašnjim kumom kluba i ostalim članovima rezao slavski kolač. Posle rezanja slavskog kolača, Zoran je za ovu godinu kumstvo predao Miodragu Laziću.

slava Radnicki - 86_resize
Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana