Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin izrazila zahvalnost opštini Sečanj

0 1.005

Opština Sečanj, na čelu sa predsednikom opštine Nebojšom Meljancem, obezbedila je i ustupila dva računara sa pomoćnom opremom Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin.
“U Opštoj bolnici se celokupan rad, medicinski i nemedicinski deo, obavlja uz pomoć kompjuterske opreme, koja je u našoj ustanovi velikim delom zastarela, što usporava rad i kvalitet pruženih usluga. S obzirom na to da je obim posla izuzetno velik, potreba za zanavljanjem kompjuterske opreme je konstantna.” izjavio je direktor ove ustanove, dr Igor Kitaresku i zajedno sa menadžmentom bolnice se zahvalio na ovoj pomoći, koja je po njihovim rečima, od izuzetnog značaja, i došla je u pravom trenutku.
“S ponosom najavljujemo da smo obezbedili gradskoj bolnici dva nova računara, koji će omogućiti medicinskom osoblju da lakše i brže obavljaju svoj važan posao. Verujemo da će ovaj gest doprineti poboljšanju kvaliteta zdravstvene zaštite naših građana i pokazati našu posvećenost zdravlju i dobrobiti naše zajednice”, rekao je ovom prilikom predsednik opštine Nebojša Meljanac.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.