Pobeda Radničkog u Kovinu

546

“Sve dok stvari matematički ne postanu nemoguće, nastaviću da se borim”
Mihael Šumaher

U okviru 12. kola Treće rukometne lige Sever „Istok“ RK Radnički je ostvario pobedu protiv imenjaka iz Kovina rezultatom 35:41. Tokom uvodnog dela meča obe ekipe su prikazale jednaku koncentraciju u odbrani i napadu. Pri rezultatu 5:5 u prvih 10 minuta utakmice, RK Radnički iz Jaše Tomića započinje dobru „monotonu“ igru sa kojom postepeno povećava svoje vođstvo koje na kraju prvog poluvremena iznosi 13:18. U drugom delu utakmice nisu viđene neke velike promene jer uglavnom se prednost povećavala u korist kluba iz Jaše Tomić. U tim momentima meča prednost je iznosila čak i deset golova prednosti za gostujuću ekipu. Mada, kao što su već to nekoliko puta tokom sezone prikazali, igrači Radničkog pred sam kraj utakmice gube interesovanje i prednost se drastično smanjuje na razliku od šest golova u korist trenutnog lidera lige.
Narednog vikenda RK Radnički igra kod kuće u subotu u 19 h protiv RK Dolovo 2, dok sledećeg vikenda gostuju RK Omladinac, drugoplasiranoj ekipi u ligi. Uglavnom, predstoji nam zanimljiva trka do poslednjeg kola i to ne samo za prvo mesto već i za drugo, koje omogućava eventualni plasman u viši rang ili baraž, zavisno od „svevišnjih“ odluka Rukometnog saveza.

Strelci za Radnički: Slavković 12, Glomazić 6, Kalapiš 5, Radošević 5, Molnar 4, Popović 3, Adamović 2, Fazekaš 2, Novčić 2.

Tekst: Dragan Radošević

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.