Poražen i Partizan iz Horgoša

0 1.201

Radnicki-Partizan-08Poslednje plasirani Partizan iz Horgoša je gostovao Radničkom u trećem kolu nastavka TRLS grupa Banat.
Sam početak susreta pripada gostima, ali ne zbog njihovih kvaliteta, nego zbog lošeg pristupa utakmici domaćih, pa gosti vode u 10. minutu 1:3. Tog momenta trener domaćih Ivković uzima tajm-aut, a na golu lošeg Avdalovića menja Jović i stvari dolaze na svoje mesto i za nekoliko minuta Radnički vodi. Ulaskom Pašajlića odbrana domaćih dobija na kvalitetu, a brzim kontrama Slavkovića i Janjića prednost raste, pa se na poluvreme odlazi rezutatom 28:14.

U nastavku utakmice prvotimci i nosioci igre kod domaćih su na klupi, a mlade snage su na parketu i Jovića na golu menja Mates, ali slika na terenu je nepromenjena. Mladi momci iz Horgoša prave veliki broj tehničkih grešaka u napadu, a momci u plavoj opremi to koriste, te je na kraju 52:27 za Radnički.

-„Ova utakmica nam je poslužila kao priprema za sledeći meč koji igramo protiv Gradnulice u Zrenjaninu i pored visoke pobede nisam zadovoljan kako smo otvorili meč, ali smo kasnije popravili odnos prema igri i lako ostvarili pobedu“ izjavio je za NMR Info Darko Ivković, trener rukometnog kluba Radnički.

Radnicki-Partizan-10 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana