Poziv za učešće na Likovnom salonu u Plandištu

654

Ove godine biće održan deseti po redu Likovni salon u organizaciji Kulturno obrazovnog centra “Vuk Karadžić” iz Plandišta. U prethodnom periodu ovaj događaj organizovan je na obostrano zadovoljstvo talentovanih izlagača i znatiželjnih posetilaca željnih kulture i umetnosti.

Svi zainteresovani ljubitelji slikarstva 26. maja imaće priliku da od 19h u izložbenom prostoru KOC-a pogledaju sada već tradicionalnu izložbu radova. Postavku čine slike koje dostave umetnici i koje žiri pregleda i oceni.

Svi nadareni kreativci su dobrodošli da dostave do dva svoja rada na adresu KOC-a do 7. maja (do kraja radnog vremena) i time ostvare mogućnost da njihov rad bude nagrađen i izložen na ovogodišnjem Salonu.

Svaki autor dužan je da pošalje osnovne podatke o sebi i radu kojim se predstavlja:

-Ime i prezime autora, pripadnost nekom likovnom udruženju (ako je član)

-Naziv dela,

-Dimenzije slike,

-Tehnika rada

Organizatori skreću pažnju da radovi moraju po gabaritu i težini da budu pogodni za lak i bezbedan transport i uslove izlaganja. Takođe, radovi se neće uzimati u obzir ako je stranica slike veća od 100 centimetara. Nakon izložbe učesnicima će njihova dela biti vraćena.

Organizatori su otvoreni za sva dodatna pitanja i pozivaju zainteresovane da im se jave ukoliko imaju bilo kakvih nejasnoća.

Kontakt telefoni su: 013/862-318, 069 1862 318 – Mihajlo Bančević, 065 32141310 – Bogdanka Petrović.

Očekuje se veći broj prijava nego ranije, a ukoliko se amaterski ili profesionalno bavite slikarstvom ovo je sjajna prilika da pokažete svoje umeće i čujete mišljenje uvaženih stručnjaka iz ove oblasti koji čine žiri.

J.Č.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.