Rađenović: Dobra saradnja donosi i dobre rezultate

3.539

Drekslmajer uveo novu autobusku linju za prevoz svojih radnika

Radim na tome da, kao pilot projekat, preduzeće “Drekslmajer” uvede novu autobusku liniju od Krajišnika do Zrenjanina a boriću se da vrlo brzo ta linija pokrije celu našu opštinu”. Ovo je deo izlaganja Predraga Rađenovića, predsednika opštine Sečanj na XI sednici Skupštine opštine Sečanj održanoj 15. juna 2017. godine.

U jučerašnjem razgovoru predsednik Rađenović nam je potvrdio da od ponedeljka, 18. septembra 2017. godine zvanično kreće nova autobuska linija koju uvodi kompanija Drekslmajer iz Zrenjanina za svoje radnike. Autobuska linija od Zrenjanina, Sutjeske, Sečnja do Jaše Tomića obezbediće pogodnije putovanje za sve zaposlene u Drekslmajeru.

-„Dobra saradnja sa gradonačelnikom Zrenjanina i zvaničnim predstavnicima kompanije Drekslmajer donosi i dobre  rezultate. Jedan od rezultata  je i  uvođenje nove autobuske linije kompanije Drekslmajer za prevoz radnika koji žive na teritoriji opštine Sečanj.  Linija od Krajišnika do Zrenjanina uveliko funkcioniše a već od ponedeljka uvodi se nova od Jaše Tomića do Zrenjanina. Drago mi je da se moja obećanja ostvaruju, i to brže nego što sam se i nadao“ – rekao je za NMR Info, predsednik opštine Sečanj, Predrag Rađenović.

Red vožnje nove autobuske linije kompanije Dreklsmajer za svoje radnike

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.