Radnički nastavlja da gazi sve pred sobom

0 514

FK „Radnički 1911″ – FK „Borac“ Zrenjanin 1:0 (3:1)
Radnicki-Borac - 01U nedelju, 29. septembra 2013. godine u na stadionu „KRAJ JERA“ odigrana prvenstvena utakmica 5. kola A lige FSG Zrenjanin između ekipe radničkog i gostujuće ekipe Borca iz Zrenjanina.

FK „Radnički 1911″
Latinkić Aleksandar, Raič Miloš, Treunov Aleksandar, Džakula Branislav, Rogan Miro, Savić Milivoje, Đurić Damir, Pejin Marko, Ferenčak Karlo, Praštalo Saša i Čipak Atila.
Na klupi:Damjanov Đorđe, Uljarević Nikola, Stojanovski Aleksandar, Uljarević Dalibor, Slavković Jovan, Radivoj Nikola i Horvat Dragan.

FK „Borac“
Glišić Stevo, Jajić Marko, Dibarov Sava, Mikalački Duško, Žižik Vladimir, Čizmaš Dragan, Ivanov Zoran, Milojević Dragan, Pavlović Milan, Dologušin Marko i Mihajlović Vladan.
Na klupi: Jankulov Branislav, Pejić Aleksandar, Medić Milovan, Cvejin Stevan i Birđan Goran.

Delegat FSV: Stojilković Sreten iz Knićanina
Glavni sudija: Bjeloš Boban iz Zrenjanina
Prvi pomoćnik: Ristić Dejan iz Lukićeva
Drugi pomoćnik: Tomašev Zoran iz Čente

Radnicki-Borac - 06Veoma teška utakmica, po lošem i kišovitom vremenu sa mnogo žutih kartona. No, idemo redom. Ekipa Radničkog, na čelu sa trenerom Milivojevićem je spremna da u svaki meč da maksimum i reši u svoju korist bez obzira da li se odigrava na svom ili gostujućem terenu. Tako je i na ovoj utakmici početak bio već prepoznatljiv, rekli bi „u stilu ekipe Radničkog“, krenulo se silovito u nameri da se brzo ugrozi gol protivnika. Siloviti napadi daju rezultate i u 8. minutu Džakula Branislav postiže gol za Radnički. Do kraja prvog poluvremena ne popušta pritisak ekipe Radničkog, ali bez golova. Dodeljena dva žuta kartona i propušteno mnogo šansi. Na odmor se odlazi rezultatom 1:0 u korist domaće ekipe.
Drugo poluvreme još teže za igru, jer kiša neprestano pada. Registrovano je mnogo klizećih startova koje sudija Bjeloš Boban nije tolerisao, pa je samo u drugom delu utakmice podelio sedam žutih kartona.
Radnicki-Borac - 19Nije uopšte lako igrati po kišnom vremenu i natopljenom terenu te se na igračima već registruje umor a kod ekipe Radničkog i osetni pad u igri. U 55. minutu prva zamena u ekipi Radničkog. Trener Milivojević umesto Ferenčak Karla u igru ubacuje Slavković Jovana. Prvih desetak minuta igre pripada ekipi Borca i u 58. minutu gol postiže Pavlović Milan. Velika radost kod igrača Borca traje samo dva minuta, jer drugi gol za Radnički postiže Slavković Jovan. Posle drugog gola očekivalo se da će ekipa Radničkog ponovo povratiti igru, ali Borac ne odustaje i ne predaje se, propušteno je nekoliko šansi za izjednačenje. Želje Borca raspršuje Pejin Marko golom u 89. minutu igre što je i konačan rezultat utakmice.
Radnički ostaje na čelu tabele sa 12 osvojenih bodova, drugoplasirana ekipa Mladost sa 11 i trećeplasirana ekipa je Lehel sa 10 bodova.
U 6. kolu ekipa Radničkog gostuje u Zlatici gde će igrati protiv istoimene ekipe.

Radnicki-Borac - 31 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana