Radnički ne zna za poraz

0 553

Rukometaši Radničkog u tri kola ne znaju za poraz
Dve vezane pobede, jedna u gostima a druga na svom terenu kao da su dale krila igračima Radničkog koji i u trećoj utakmici protiv uvek neugodne ekipe Sivca izlaze kao pobednici.
Sigurna i lepršava igra rukometaša Radničkog i solidna igra Sivca pravi su užitak za gledaoce i navijače. Od samog početka, prvim golom ekipe Radničkog, pa do kraja utakmice pobeda se nije dovodila u pitanje. Radnički je vodio tokom cele utakmice bar za dva gola razlike dok je u polovini drugog poluvremena vodila i sa pet golova.
Prvo poluvreme je završeno rezultatom 19:16 a najbolji detalj je sekund pre kraj prvog dela utakmice kada Sebastijanov sa devet metara znalački izbegava živi zid i postiže gol.
Drugo poluvreme efektnim napadima i polukontrama u celosti pripada igračima Radničkog. Ekipa Sivca je na teškim mukama i sve ostaje na pokušajima da se što manje smanji gol razlika u kojoj je ekipa Radničkog nesumnjiv favorit.
Nikolić je postigao 9 golova, Fazekaš i Sebastijanov po 7 a kapiten Slavković 5. U listu strelaca upisao se i Rikalo sa 2 i Molnar sa jednim postignutim golom.
U narednom, 22. kolu ekipa Radničkog gostuje u Prigrevici a po rečima trenera Ivkovića očekuje još bolju igru njegovih igrača i da će nesumnjivo ići na pobedu.
Želimo im mnogo sreće i uspeha!

Galerija slika

- Prodaja jagoda -

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana