Rukometaši Hercegovine proslavili ulazak u I ligu

0 984

hercegovina_023

Rukometni klub “Hercegovina” iz Sečnja je u petak, 31. maja 2013. godine u hotelu “Crveni cvet” proslavili ulazak u I ligu. Proslavi su među brojnim gostima predstavnika mesnih zajednica i sportskih klubova iz sečanjske opštine, lokalne samouprave na čelu sa Predragom Miloševićem, predsednikom opštine prisustvovali i Goran Knežević, ministar poljoprivrede, urednik lista Zrenjanin, Dalibor Bubnjević, Momir Rnić, Toma Mladenović, lekar sa VMA i potpredsednik organizacije „Treća Srbija“ Miroslav Parović.

hercegovina_005hercegovina_029Prisutne je pozdravio Jokanović Nenad, predsednik rukometnog kluba “Hercegovina” zahvalivši se svima na prisustvu a posebno lokalnoj samoupravi i sponzorima na nesebičnoj pomoći bez koje klub ne bi ostvario

Gromoglasni aplauz i ovacije upućene su igračima Hercegovine kao i mladim uzdanicama, pionirima koje uspešno trenira Branko Vukoje.tako veliki uspeh i ponovo zaigrao u I rukometnoj ligi.

Predsednik opštine, Predrag Milošević, je obećao i u nastavku svaku pomoć od strane lokalne samouprave koja bude potrebna a da je na igračima i rukovodstvu da i dalje nižu samo uspehe, jer na dostojan način predstavljaju svoju opštinu.

hercegovina_099Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana