Slava u Neuzini

0 1.258

U okviru pratećeg programa crkvene i seoske slave u Neuzini UR „SMILEY M“ tradicionalno organizuje takmičenje u kuvanju riblje čorbe.
Na ovogodišnjem takmičenju prijavilo se 11 ekipa a prvu nagradu osvojila je ekipa iz Jarkovca. Drugo mesto je pripalo ekipi iz Neuzine a treće iz Sečnja.
Lovci iz udruženja „Jastreb“ su za sve goste kuvali gulaš od divljači.
Već nezaobilazna akcija na svim manifestacijama po selima opštine Sečanj je prikupljanje humanitarne pomoći za Mates Arsenija. U Neuzini je mesna zajednica održala mini bazar a kutije za prikupljanje pomoći postavljene su ispred mesne zajednice i restorana „SMILEY M“. Prikupljeno je ukupno 43.370,00 dinara.
-„U subotu smo imali i dečiji dan, kad smo uz pomoć žena iz udruženja „Đurđevak“ prodavali krofne. Sva sredstva su takođe išla malom Arseniju.“ – za NMR Info izjavila Dragana Marton, ispred Organizacionog odbora proslave.
Proslavi su, pored mnogobrojnih gostiju prisustvovali i Nebojša Meljanac predsednik opštine Sečanj, Darko Vukoje član opštinskog veća i Nedeljko Vučković iz Sportskog saveza opštine Sečanj.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana