Tri boda bez muke

0 993

Radnicki-Napredak-03Opšte je već poznato sa koliko se problema suočavao fudbalski klub Radnički 1911 od početka fudbalske sezone 2015/2016 u Područnoj ligi Zrenjanin. Početak drugog dela prvenstva je i pored novog rukovodstva koje je uspelo da obezbedi nekoliko novih igrača i vrati proslavljenog Savkova nije ništa bolji. Nastavila se serija poraza i to u prvoj utakmici protiv Banata iz Čente gde su sudije nesumnjivo bile na strani gostiju i druga protiv Kikinde 1909. Sledi treća utakmica i konačno skoro kompletan tim napokon ima priliku da na svom terenu pokaže dobru igru i osvoji tri boda.

Sve je spremno za utakmicu, ali delegat susreta Bikić Nenad konstatuje da nisu overene legitimacije gostujuće ekipe za 2016. godinu i ne dozvoljava da se utakmica odigra. Tako da Radnički 1911 službenim rezultatom osvaja tri boda. Malo sreće za Radnički 1911 i konačno kompletna ekipa spremna za narednu utakmicu protiv Borca iz Aleksandrova.

Ostaje nedorečeno kako je ekipa Napredka mogla da odigra prva dva kola iako nisu overene legitimacije i da li još neki klub u Područnoj ligi Zrenjanin ima isti problem?

Radnicki-Napredak-11

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana