„Radnički 1911“ gostovao u Peču Nou

Povodom Slave mesta Peču Nou a na poziv opštine i rumunskog dela projektnog tima „Sportom do tolerancije“ fudbalski klub „Radnički 1911“ iz Jaše Tomić je juče, 15. avgusta gostovao u Rumuniji.  U sklopu programa proslave mesta Peču Nou odigrana je prijateljska fudbalska utakmica ekipe domaćina i Radničkog.

Iznenadna poseta predsednika Miloševića jasno govori o njegovoj nesebičnoj podršci fudbalskom klubu „Radnički 1911“ i realizaciji projekta „Sportom do tolerancije“.

Prijateljska utakmica u kojoj rezultat i nije i jeste važan fudbaleri Radničkog su u prevom poluvremenu odigrali silovito. Domaćini nisu mogli da pariraju gostima i na odmor se odlazi sa dva gola razlike i bar dve stopostotne propuštene šanse.

Uljuljkani u vođstvo ekipa Radničkog u drugom poluvremenu neobjašnjivo prepušta inicijativu domaćim igračima. Domaćini znalački koriste poklon i ubrzo iz dosuđenog jedenaesterca postižu gol. Da utakmica nije gotova dok sudija „ne odsvira“ kraj opšte je poznato, pa je ekipa domaćih u „zadnjem“ minutu dala gol i uspela da izjednači rezultat (2:2).

Posle utakmice i kratkog obilaska mesta Peču Nou za goste je organizovan ručak. Zbog zatvaranja graničnog prelaza gosti su morali ranije da krenu, iako je slavlje tek trebalo da počne.

Galerija slika

jaša tomićKarasiPeciu NouRadnički 1911Rumunija
Komentari (0)
Dodaj komentar