Izborna skupština u januaru

0 1.081

Nova izborna skupština fudbalskog kluba „Radnički“ zakazana za 20. januar 2013. godine.
Izborna skupština FK "Radnički" Jaša TomićU subotu, 22. decembra 2012. godine u galeriji Doma kulture u Jaši Tomić održan sastanak, jer za izbornu skupštinu nije bilo kvoruma.
Arsen Plahin, predsednik fudbalskog kluba „Radnički“ je u nedostatku dovoljnog broja članova kluba sa pravom glasa održao samo sastanak gde je prisutnima referisao sve ono što se u klubu dešavalo tokom četiri godine njegovog mandata. Posebno se osvrnuo na rad pojedinih članova u organizovanju niza manifestacija vezanih za sto godina, veliki jubilej kluba, pa do obezbeđivanja finansijskih sredstava za rekonstrukciju stadiona. Podneo je i finansijski izveštaj gde je naznačio veliki priliv novca koji je obezbeđen i koji je utrošen u skladu sa normama i pravilnikom kluba. Posle njegovog iscrpnog izlaganja otvorena je rasprava u kojoj su učešće uzeli i pojedini članovi koji su imali po neku zamerku vezano za klub, a i pohvale na ukupan rad predsednika i članova Upravnog odbora.
Na sastanku je, između ostalog za 20. januar 2013. godine zakazana nova Izborna skupština gde će se birati novi predsednik i članovi Upravnog odbora fudbalskog kluba „Radnički“.

izborna_skupstina_11 Galerija slika

Izlaganje Plahin Arsena, predsednika fudbalskog kluba „Radnički“ Jaša Tomić

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana