Radnički 1911 autogolom do pobede

1.754

Utakmica 18. kola PFL Zrenjanin odigrana danas, 24. marta 2019. godine između Radničkog 1911 i gostujuće ekipe Crvene Zvezde iz Ruskog Sela pred oko 150 gledalaca.

FK „Radnički 1911“ Jaša Tomić
Savkov, Latković, Bjeletić, Zambo, Oprijan, Tasić, Milunov, Furtula, Manger, Tasić, Miletić i Pejin.
Na klupi: Škorić, Kušić, Bajić i Živanov.
FK „Crvena Zvezda“ Rusko Selo
Ćirić, Savičić, Oljača N., Marjanović, Perović, Petrović, Oljača A., Medić, Popeskov, Uzelac i Bosančić.
Na klupi: Prolić, Barbat, Grubor i Čudanov.
Delegat FSP: Škrbić Ljubomir iz Krajišnika

Glavni sudija: Mijatović Dejan iz ŽitištaPrvi pomoćnik: Miljević Miljan iz Torka
Drugi pomoćnik: Nikitović Nedeljko iz Torka

U prvim minutama utakmice ekipa Crvene Zvezde je svojom igrom najavila da nisu došli da izgube. Već prepoznatljiva igra ekipe Radničkog 1911, pogotovo početkom utakmice, kada silovito napada protivnički gol ni u ovoj utakmici nije izostala samo što je odbrana gostiju dobro funkcionisala. Odolevala je gostujuća ekipa sve do 15. minuta igre kada autogolom Uzelac Momčila Radnički 1911 povede sa 1:0. Posle centaršuta Latković Luke lopta se odbija od noge gostujućeg igrača Uzelca i ulazi u gol.

Kako je utakmica odmicala pokazalo se da su obe ekipe ravnopravne a igra se pretežno vodila između dva šesnaesterca. Očekivano bolja igra Radničkog 1911 u nastavku utakmice je izostala a posebno u drugom poluvremenu.

Gostujuća ekipa u drugom poluvremenu mnogo bolje igra, slede česti napadi na gol Savkova ali je odbrana domaćina savršeno funkcionisala i odolevala svim pritiscima.

Sve u svemu publika je pratila dobru utakmicu a po našem mišljenju igrač koji je tokom cele utakmice dominirao, oduzimao lopte u duelima sa protivničkim igračima , slao odlične lopte, igrao od gola do gola je Furtula Dušan koji je definitivno bio igrač utakmice.

-“Poraz i dve pobede u nizu od kako sam predsednik kluba je dobar rezultat i šaljemo jasnu poruku klubovima u ligi da smo jaka ekipa i da ćemo im biti neugodan protivnik bez obzira da li igramo kod kuće ili u gostima. Uspeli smo da okupimo dobre igrače i stvorimo odličan tim iako su mnogu sumnjali u to. Naravno, zaostalih poblema u klubu još ima ali pokušavamo da time ne opterećujemo naše igrače” izjavio je Baćina Vukašin predsednik FK “Radnički 1911”.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.