Uručene tradicionalne nagrade Regionalne privredne komore Zrenjanin

0 1.606

Na sednici Parlamenta privrednika dodeljene su tradicionalne nagrade Regionalne privredne komore Srednjobanatskog upravnog okruga. Nagrade su uručene privrednicima za poseban doprinos razvoju privrede regiona i za regionalnog poslovnog lidera.
Za poseban doprinos razvoju privrede regiona nagrade Regionalne privredne komore su ove godine dobili „Magus Internacional“, u sektoru industrije, zatim poljoprivredno – ribarsko društvo „Sveti Nikola“ iz Sečnja u sektoru poljoprivrede, a u sektoru usluga nagradu je dobio AD „BB trade“ iz Žitišta.
Za regionalnog poslovnog lidera nagrade su dobili Miomir Vrška, direktor preduzeća „Vrška press“, i Milena Đorđević, direktorka kafe picerije „Ultra caffe“, koja posluje u sastavu preduzeća „Svilanit 023“.
Dobitnicima su nagrade uručili Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina, Snežana Vučurević, načelnica Srednjobanatskog okruga, i Predrag Stankov, predsednik Regionalne privredne komore Zrenjanin.
Nakon svečanog dela sednice, članovi parlamenta su nastavili rad u okviru predviđenog dnevnog reda. Na dnevnom redu se našao izveštaj o pokrenutim i realizovanim zakonodavnim inicijativama. Razmatran je i plan rada Regionalne privredne komore za 2020. godinu.
Izvor: zrenjaninski.com

 

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana