Prelaz Jaša Tomić postaje međunarodni

0 653

Dugogodišnji napori Predraga Miloševića, predsednika opštine Sečanj vezano za otvaranje graničnog prelaza Jaša Tomić – Fenj konačno ostvareni.

Granicni prelaz Jaša Tomić - Fenj
Naime, danas, 17. jula 2014. godine u Beogradu održan sastanak ministara unutrašnjih poslova Srbije i Rumunije, Nebojše Stefanovića i Gabrijel Oprea na kome su se između ostalog dogovorili da granični prelaz Jaša Tomić – Fenj dobije status prelaza za međunarodni saobraćaj. Po mišljenju oba ministra prelaz će nesumnijvo olakšati trgovinu.

Značajnu ulogu u ostvarivanju otvaranja prelaza ima Predrag Milošević, predsednik opštine Sečanj koji je još u prvom mandatu, daleke 2005. godine obećao građanima opštine da je za lokalnu samoupravu i za njega lično to prioritet.

– „Konačno smo uspeli u našim dugogodišnjim naporima da granični prelaz dobije status za međunarodni saobraćaj. Tokom svih ovih godina nije bilo lako, u nekim trenucima smo mislili da od svega nema ništa, ali velikim zalaganjem i upornošću uspeli smo da ostvarimo zadate planove. Za nas još ima mnogo posla oko izgradnje objekta na graničnom prelazu“ izjavio je za NMR Info Predrag Milošević.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana