Održano 1. Opštinsko takmičenje u lovu štuke „Krajišnik 2020“

0 1.278

Udruženje sportskih ribolovaca „AMUR“ iz Krajišnika u saradnji sa Sportskim savezom opštine Sečanj a pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i lokalne samouprave organizovali su 1. Opštinsko takmičenje u lovu štuke „Krajišnik 2020“.
Takmičenje je održano danas, nedelja, 27. decembra 2020. godine na jezeru u Krajišniku na kojem je učestvovala 31 ekipa. Ulovljene su 72 štuke ukupne težine 87,34 kilograma, u proseku 1,214 kg.
Organizatori su za najuspešnije ekipe obezbedili pehare i ribolovački pribor.
Prvo mesto sa ulovljenih 7 štuka, ukupne težine 8,09 kg osvojila je ekipa „JK Tim“ iz Zrenjanina. Drugo je pripalo ekipi „Brzi poštari“ iz Sutjeske sa ulovljene 4 štuke ukupne težine 7,92 kg dok je treće mesto osvojila ekipa „Leskovac“ iz Sečnja koja je ulovila 4 štuke ukupne težine 7,82 kg.
Najveću štuku, težine 3.72 kg ulovila je ekipa „Brzi poštari“ iz Sutjeske.
-„Kao predsednik, osećam veliko zadovoljstvo i sreću što počinje da se ostvaruje još jedna od zamisli članova našeg udruženja, a to je, organizovanje Opštinske lige u lovu štuke, koju dogodine planiramo da proširimo na 6 kola, koja će se sabirati i zajedno dati prvog šampiona opštine Sečanj u lovu štuke na kedera. Za ovo, probno takmičenje prijavilo se 26 ekipa iz opštine a dopunili smo takmičarima van opštine jer je kapacitet jezera 32 mesta. Iskreno se nadam da za to dogodine neće biti potrebe, jer ima nekoliko sela koja nisu uzela učešće u ovom takmičenju.“ – za NMR Info izjavio Željko Savić predsednik Udruženja sportskih ribolovaca „AMUR“ iz Krajišnika.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana