Obeležen pomen preminulom predsedniku opštine Sečanj

1.934

Navršilo se 6 meseci od kada je opštinu Sečanj napustio njen predsednik Predrag Milošević Karasi. Njegova supruga, sadašnji predsednik Predrag Rađenović sa radnicima opštine i javnih preduzeća posetili su njegovu večnu kuću.

Predrag Milošević je bio na čelu opštine 4 mandata a poznat je po otvorenosti, druželjubivosti i po tome što je bio dobar domaćin. Gosti koji su jednom došli u Sečanj uvek su se rado vraćali.

Stanovništvo ove opštine uvek je imalo otvorena vrata i retki su bili oni kojima nije pomogao. Omiljen je bio među mladima jer za njih je činio i ono sto je nemoguće. Voleo je sport i uvek ga je podržavao. Zaslužan je za otvaranje granice sa Rumunijom u Jaši Tomić, asfaltirao lokalne puteve, rekonstruisao most na Tamišu i još mnogo toga. Zbog omiljenosti među narodom njegovi izborni rezultati su uvek bili među najboljima u Srbiji. Čovek pun energije, razumevanja i ljubavi prema svom narodu. Često se spominje i još dugo će se spominjati zbog tragova koje je ostavio za sobom. Slogan njegove poslednje kampanje zaista opisuje njegov život JEDAN JE KARASI.

S.M.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.