SŠ „Vuk Karadžić“ iz Sečnja domaćin OPENS-u

0 745

U ponedeljak, 26.09.2022. godine u srednjoj školi gostovao je OPENS gde je predstavljen konkurs Poslovice- vanvremenske mudrosti. Promocija konkursa organizuje se u sedam okruga Vojvodine, a domaćini su škole pobednice u prethodnom ciklusu takmičenja.
Pored nastavnika i učenika srednje škole iz Sečnja, gosti su bili i nastavnici i učenici Srednje škole iz Novog Bečeja.
Omladinski savez udruženja OPENS u partnerstvu sa gradom Novim Sadom, Gradskom upravom za sport i omladinu, Vladom Autonomne Pokrajine Vojvodine, Pokrajinskim sektretarijatom za sport i omladinu, Pokrajinskim sekretarijatom za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, Pokrajinskim sekretarijatom za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice i Maticom Srpskom raspisuje konkurs za pisanje kratkih priča na temu (zadatih) srpskih narodnih poslovica, za učenike koji pohađaju srednje škole sa sedištem na teritoriji APV kao i za srednje škole sa sedištem na teritoriji APV.
Predstavnici OPENS-a predstavili su konkurs, zatim je direktorka škole Danijela Aleksić predstavila iskustvo učešća u prethodnom ciklusu takmičenja – kao škola pobednik. Susret se završio neformalnim razgovorom gostiju i domaćina, kao snimanjem podkasta koji će biti dostupan na kanalu Priče iz škole.
Ovogodišnjim takmičarima i mentorima direktorka škole Danijela Aleksić poželela im je mnogo uspeha i još više dobri priča.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana