Radnički iz Sutjeske se probudio iz zimskog sna

1.037

Utakmica 17. kola Vojvođanske lige “Istok” odigrana u subotu, 16. marta 2019. godine između Radničkog uz Sutjeske i gostujuće ekipe Proletera iz Banatskog Karlovca pred oko 100 gledalaca.
FK „Radnički“ Sutjeska
Zagorac, Markov, Čontoš, Lojpur, Magočević N., Ognjenović, Kovačević, Stanić, Radulović, Kozić i Magočević M.
Na klupi: Suču, Rosić, Miloš, Grmuša, Kolundžić i Dalja.
OFK „Proleter“ Banatski Karlovac
Ilić, Stefanović, Getejan, Mladenović, Miković, Tomić, Petronijević, Bobić, Đorđević, Timić i Rakić.
Na klupi: Stanić, Nastanović, Aleksić, Jevtić, Ivljanin i Jovović.
Glavni sudija: Ćirović Nikola iz Vršca
Prvi pomoćnik: Grujić Nikola iz Vršca
Drugi pomoćnik: Subić Jovan iz Vršca

Na kraju jesenjeg dela sezone Radnički iz Sutjeske je bio na 12. mestu sa 16 osvojenih bodova. Radnički je u prolećnom delu sezone utakmicu 16. kola odigrao u Kikindi, pobedio ŽAK i sa današnjom pobedom protiv Proletera na svom terenu osvojio 6 važnih bodova.
Pred početak utakmice održan je minut ćutanju u čast Sretena Petkovića, predsednika kluba i Slavka Govedaricu bivšeg golmana.
Početak prvog poluvremena je u potpunosti pripao domaćoj ekipi i samo je 8 minuta bilo potrebno da Kozić postigne svoj prvi gol na utakmici. Tada se već dalo naslutiti da će ekipa Radničkog u ovoj utakmici osvojiti tri boda. Nastavlja se pritisak domaće ekipe i u 24. minutu drugi gol za Radnički postiže Ognjenović što je i rezultat prvog poluvremena.
Drugo poluvreme je počelo sa izmenama u ekipama. U ekipi Radničkog Miloš Mihael zamenjuje Magočević Milovana a u Proleteru umesto Stefanovića u igru ulazi Nastanović Milan.
Proleter igra mnogo bolje u nastavku utakmice, česti su pritisci na gol ali neumoljivi golman Radničkog Zagorac svojim odbranama je osujetio svaki napad gostujuće ekipe. Radnički dugim loptama i kontrama pokušava da ugrozi gol Ilića i to im uspeva u 68. minutu igre. Kapiten Ognjenović se oslobađa igrača gostujuće ekipe i ulazi sam u kazneni prostor, nesebično dodaje Koziću koji postiže svoj drugi gol na utakmici. Utamica završena rezultatom 3:0.
U narednom, 18. kolu Radnički u Beloj Crkvi igra protiv ekipe BAK-a.

-„Uprava kluba je zadovoljna igrom svojih igrača i pobedama sa kojima su počeli prolećni deo prvenstva“  za NMR Info izjavio Dragan Žeželj, jedan od članova Upravnog odbora FK „Radnički“ iz Sutjeske.

Uprava fudbalskog kluba „Radnički“ iz Sutjeske je za svoje igrače obezbedila večeru. Spremala se riblja čorba i pekao šaran a sve u cilju što bolje atmosfere u klubu.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.