Ministar Nedimović posetio Neuzinu i Jašu Tomić

0 1.395

Kada je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović pre tri nedelje posetio Jarkovac i Krajišnik najavio je da će ubrzo obići svako selo u opštini Sečanj što mu je malo njih poverovalo. Nova poseta ministra Nedimovića nas je iznenadila ali i ubedila da je stvarno rešen da obiđe svako selo.
U pratnji Predraga Rađenovića predsednika opštine Sečanj posetili su Zemljoradničku zadrugu “Agrosoj” u Neuzini gde je održan i sastanak sa poljoprivrednicima iz Neuzine a bilo ih je i iz Banatske Dubice. U zadruzi su obišli novo skladište i hladnjaču koja je u izgradnji a sa direktorom Verešom i zadrugarima razgovarali o problemima sa kojima se suočavaju i planovima proizvodnje i pakovanja povrća.
U Jaša Tomiću domaćin je bio Milan Žebeljan direktor zemljoradničke zadruge “Modoš”. Sastanak sa poljoprivrednicima održan je na ranču “Đujin salaš” gde su vođeni razgovori o ratarstvu i stočarstvu a ministar ih je dodatno informisao o planovima ministarstva za narednu godinu.
“Mi smo ove godine dosta pomogli pčelarima za nabavku novih društava, obezbedili smo povoljne kredite za mala i srednja poljoprivredna gazdinstva, uložili smo u izgradnju atarskih puteva gde ćemo povezati Boku i Jarkovac. U svemu nam je dosta pomogao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu i nadamo se daljoj uspešnoj saradnji kako u poljoprivredi tako i na svim poljima”, rekao je predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana