Prvi sastanak, mnogo posla…

0 843

stadionU nedelju, 3. februara 2013. godine odžana prva sednica Upravnog odbora fudbalskog kluba Radnički u novom sazivu. Sastanku se odazvalo 9 od 11 članovaa na dnevnom redu tri tačke: Imenovanje sekretara, dva potpredsednika i blagajnika; Finansijski plan za prolećni deo sezone i Razno.
Peka Dario i Lukač Laslo su potpredsednici, blagajnik je Raič Mladen a sekretar Spaso Mladenovski. Sve odluke o imenovanjima su donete jednoglasno.
Po drugoj tački Arsen je informisao članove o trenutnom stanju, rashodima i prihodima koji se očekuju u prolećnom delu sezone. Po iznetom planu i realnim očekivanjima vezanim za prihode klubu za prolećni deo sezone nedostaje 100.000,00 dinara za nesmetan rad. Doneta je odluka da se taj deo obezbedi kroz sponzore i reklame.
Pod trećom tačkom Zubac Novak je informisao članove o svemu a vezano za projekat koji će u martu mesecu početi da se realizuje. O samom projektu ćemo posebno pisati i detaljno obaveštavati!
Zoran Milivojević, trener je predočio plan za početak priprema pred početak sezone i naveo probleme sa kojima se suočava a posebno naznačio problem sa prostorijama na stadionu. Odmah je oformljena komisija koja će pregledati stadion, ustanoviti problem i predložiti za hitnu sanaciju.
U nastavku je postavljeno i pitanje vezano za održavanje stadiona i terena. Pokrenuto je i pitanje vezano za mesto domara, pa potrebe za štampanjem novih članskih karata i najava i pripreme za donatorsku večeru.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana