Hercegovina zna samo za pobede!

0 1.114

RK “Hercegovina“ Sečanj – RK “Jedinstvo“ Novi Bečej 29:24 (13:12)
Hercegovina-04U subotu, 16. marta 2013. Godine u Hali sportova u Jaši Tomić pred oko 100 gledalaca odigrana prvenstvena rukometna utakmica 16. kola Lige DRLS-sever između domaće ekipe Hercegovine i Jedinstva iz Novog Bečeja.

RK “Hercegovina“
Šarenac, Berta, Savović, Pešut, Miladinov, Komar, Vukoje, Rikalo, Andrijašević, Nikolić, Novaković, Damjanov, Pašajlić, Milošević, Belić i Milićević.

RK “Jedinstvo“
Dunić, Vujačkov, Nešić, Dujin, Dakić, Živkov, Stanić, Mačuta, Stojanović, Dačić, Brojčin, Lazić, Petrović, Jakovljević

Sudije: Branko i Mihajlo Milovac iz Žablja.

Delegat: Slađana Popara iz Sečnja

Prvo poluvreme uglavnom prošlo u izjednačenoj igri. U prvih pet minuta igra se gol za gol a kasnije igrači Hercegovine pronalaze rupe u odbrani gostiju i povejavaju razliku. Najveća gol razlika u prvom poluvremenu zabeležena sredinom poluvremena i to 4 gola u korist domaćina. Završnica prvog poluvremena pripada ekipi Jedinstva koja skoro uspeva da izjednači rezultat, Ipak, na odmor se odlazi golom razlike za domaću ekipu 13:12.
Drugo poluvreme u potpunosti pripalo ekipi Hercegovine. Silovit pritisak domaće ekipe i do desetog minuta drugog poluvremena vode sa 5 gola razlike (22:17). Već tada se sa sigurnošću znalo da je ekipa Hercegovine nadmoćnija i da će pobediti. Bilo je samo pitanje gol razlike.
Najbolji na utakmici je ne sumnjivo Nikolić Aleksandar sa 7 postignutih golova a tu su svakako i Andrijašević, Rikalo, Pašajlić, Milošević.

Hercegovina-05 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana