Najbolji u zoni!

0 1.348

Na Zonskoj smotri amaterskih pozorišta u Novom Bečeju za najbolju predstavu proglašena „Deca u formalinu“.

Deca u formalinu - 15U Domu kulture opštine Novi Bečej u periodu 05 – 10. aprila 2013.g. održana je Zonska smotra amaterskih pozorišta srednjeg i severnog Banata i severne Bačke. Otvaranje Zonske smotre je bilo u petak, 05.aprila 2013.g. u pozorišnoj sali Doma kulture a smotru je otvorilo Amatersko pozorište „Đorđe Damjanov Đekša“ predstavom „Deca u formalinu“ Maje Pelević u režiji Bogdana Jankovića.
Na Zonskoj smotri amaterskih pozorišta u Novom Bečeju prikazano je šest predstava za najbolju je proglašena „Deca u formalinu“ Nagrada za režiju nije mimoišla ni mladog Bogdana Jankovića a nagradu za najbolju mušku ulogu dobili su Vuk Radošević i Nikola Andrijašević.
Deca u formalinu - 24Najboljom predstavom jašatomićki amateri osvojili su direktno učešće na ovogodišnjoj Fetri koja se u septembru održava u Jaši Tomić i naknadnu selekciju za eventualno učešće na festivalu koji se održava u Novoj Pazovi.
Predstava „Deca u formalinu“ će u subotu, 20. aprila 2013. godine biti održana na maloj sceni Doma kulture u Jaši Tomić. Predstavu će pogledati i ovogodišnji selektor Ratko Radulović, glumac iz Novog Sada. Od njega zavisi da li će predstava biti uvrštena na ovogodišnji pozorišni festival u Novoj Pazovi.
Pozivamo sve ljubitelje pozorišta da svojim prisustvom pomognu našoj mladoj ekipi da ostvare što bolje rezultate, jer to svakako zaslužuju.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana