Sportska sreća ne prati Radnički

0 1.275

FK „Radnički″ – FK „Mladost“ Banatski Despotovac 1:1 (1:0)
FK Radnicki-FK Mladost-06U nedelju, 13. aprila 2014. godine u na stadionu „KRAJ JERA“ odigrana derbi prvenstvena utakmica A lige FSG Zrenjanin između ekipe Radničkog i gostujuće ekipe Mladosti iz Banatskog Despotovca.

FK „Radnički“
Savkov Dalibor, Džakula Branislav, Rogan Miro, Savić Milivoje, Đurić Damir, Čipak Atila, Ferenčak Karlo, Praštalo Saša, Raič Miloš, Stojanovski Aleksandar i Pejin Marko.

Na klupi: Latinkić Aleksandar, Damjanov Đorđe, Uljarević Dalibor, Uljarević Nikola, Tatomir Nenad, Treunov Aleksandar.

FK „Mladost“
Marić Tomislav, Krivošija Tomislav, Mijatović Saša, Mitrić Ilija, Novakov Darko, Avramović Mario,Smiljanić Miloš, Karanović Zoran, Novković Svađan, Kočić Dalibor i Rajlić Petar.

Na klupi: Ninković Srđan, Mandić Nemanja, Zagorac Uroš, Radojev Ivica.

Delegat FSV: Deurić Milan iz Zrenjanina
Glavni sudija: Cvejanov Dejan iz Zrenjanina
Prvi pomoćnik: Krstić Dragan iz Zrenjanina
Drugi pomoćnik: Košutić Boško iz Zrenjanina

FK Radnicki-FK Mladost-24Pred oko 400 gledalaca i velike podrške navijača Radničkog, Bad boysa u derbiju kola domaća ekipa protiv gostujuće Mladosti odigrala nerešeno i osvojila samo jedan bod. Sreća jednostavno nije pratila Radnički, jer i pored dobre igre i bezbroj propuštenih stopostotnih šansi nije uspela da ostvari pobedu.
Početak utakmice u celosti pripada Radničkom, pritisak je jak i Mladost teškom mukom odoleva. Tako je sve do 27. minuta kada za Radnički izuzetan gol postiže Pejin Marko. Posle gola igrači Radničkog se opuštaju, igra prelazi na sredinu terena, čak gosti imaju i par šansi. Na odmor se odlazi rezultatom 1:0.
U drugom poluvremenu očekivani pritisak ekipe Radničkog, ali lopta jednostavno neće u gol, a i Marić Tomislav, golman ekipe Mladosti brani izvrsno. Ekipa Mladosti se sve više brani i u nadi da će im se ostvariti neka kontra ili da iz prekida ugroze gol domaćina. U 69. minutu velika greška naših igrača i autogol Džakule
Branislava izaziva šok kako god igrača Radničkog, tako i kod gledalaca. Nastavljaju se još žešći napadi ekipe Radničkog, ali bez uspeha i bez bar malo sportske sreće koja je izostala u ovoj utakmici. Nekoliko ozbiljnih šansi je propušteno, a uz sve to sudija drugo poluvreme produžava za 4 minuta i isto neobjašnjivo skraćuje za 2. Možda tih 2 minuta nebi uticala na konačan rezultat, ali to pitanje će ipak ostati bez odgovora.

FK Radnicki-FK Mladost-17Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana