Pokloni za bebe iz Boke

1.318

Bebo, srećan ti dolazak na svet

U subotu 19.11.2016. godine u prostorijama Duhovnog Rimokatoličkog centra u Boki dodeljeni su poklon paketi bebama koje su rođene u Boki ove godini. Ovu plemenitu akciju, pod sloganom „Bebo, srećan ti dolazak na svet“ organizovalo je udruženje „Banatsko jagnje“ iz Boke, uz veliku podršku Turističke organizacije opštine Sečanj. Za ovu priliku vredne žene su sašile vunene jorgane i isplele šalove, kape i džempere. Pored toga trpeza je bila bogata raznim domaćim specijalitetima, a za ovu priliku napravljena je i velika torta.

-„Izuzetna čast nam je bila što su nam se u ovoj akciji pridružile žene iz udruženja Elemir, Orlovat, Aradac, Bagljaš sa predsednicom Asocijacije žena srednjobanatskog okruga i naravno udruženja iz naše opštine Jarkovac i Neuzina kao i MZ Boka. Kroz ovu akciju želeli smo kako da pomognemo i obradujemo roditelje takođe i da se zahvalimo za svakog novog člana opštine Sečanj u nadi da će se rađati što više beba“ za NMR Info izjavila Večanski Marija, predsednica udruženja.

Bebe rođene u Boki 2016. godine:

Željana Obrknežev, Miloš Mošesku, Vanja Večanski, Aleksandar Buraj, Ines Andraši, Mia Jurišin, Uroš Obrknežev, Kristina Borbelj, Vukašin Pavlović, Simona Nikolić.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.